't Sporthuis

Diversen

In de afdeling ‘Diversen’ onderscheiden we 7 categorieën:

1) SLIPPERS EN SANDALEN: Bij de badslippers vindt U Speedo en Arena als 2 topmerken, voor teenslippers is O’Neill hét label. In het sandalensegment geldt Teva als referentie. Zowel in sportieve als vrijetijdssandalen is dit merk een uitblinker.

2) WASPRODUCTEN WATERDICHT TEXTIEL: Wij bieden U Nikwax, het n°1-label van reinigings- en impregneermiddelen voor het waterdicht houden en maken van outdoor- en wintersportkledij.

3) IN-LINE SKATING: Roces is hét merk van de in-line skates. Zowel de recreatieve als de gevorderde skater kan zijn hart ophalen bij Roces.

4) ZITBALLEN: Gymnic is bekend voor zijn kwalitatief hoogstaande ergonomische zit- en oefenballen.

5) SPORTSOKKEN: Er is een ruim assortiment sportspecifieke sokken (running, walking, biking en tennis) van X-Socks en Falke, alsook allround sokken van Puma in diverse kleuren en modellen (invisible, korte of medium lang).

6) INLEGZOLEN: In deze categorie is er Noene, producent van schokdempende inlegzolen voor sportactiviteiten en dagelijks gebruik. Daarnaast bieden wij ook Sorbothane aan, schokabsorberende inleghieltjes ter behandeling van diverse overbelastingsletsels.

7) SPORT- EN CASUAL PETJES: Puma heeft een leuk aanbod vrijetijdspetjes voor dames, heren en kids; voor sporters zijn er technisch ventilerende petjes van Asics.

Klik hier voor meer info over elke subafdeling: SLIPPERS EN SANDALEN / WASPRODUCTEN WATERDICHT TEXTIEL / IN-LINE SKATING / ZITBALLEN / SPORTSOKKEN /  INLEGZOLEN / SPORT- EN CASUAL PETJES